Palvelumme

Miten ottaa kaikki mukaan? Me opastamme.

Tarjoamme vammaisuuteen ja kehitykseen liittyviä asiantuntijapalveluita järjestöille, yrityksille, viranomaisille ja oppilaitoksille. Inkluusio eli kaikkien mukaan ottaminen on tehokas työkalu maailman muuttamiseen. Tutustu osaamiseemme ja muista myös materiaalipankkimme.

Tarjoamme tukea vammaishankkeiden suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan. Opastamme myös mielellämme, kuinka ottaa vammaiset henkilöt huomioon muun alan kehitysyhteistyöhankkeissa tai -ohjelmissa. Voimme muovata räätälöityjä kokonaisuuksia, esimerkiksi koulutusta, neuvontaa sekä tukea sisällöllisissä tai rakenteellisissa kysymyksissä, juuri teidän tarpeidenne mukaan. Kysy rohkeasti lisää!

Vammaiset kehitysyhteistyön valtavirtaan

Jokaisessa kehitysyhteistyöhankkeessa on mahdollisuus huomioida myös vammaisten ihmisten osallisuus. Meiltä saat parasta asiantuntemusta inklusiivisten hankkeiden toteuttamiseen.

Lue lisää

Tuki vammaishankkeille

Vammaishankkeen toteuttaminen on monimutkainen kokonaisuus. Hyödynnä pitkää ja varmaa kokemustamme sekä verkostojamme sisällöllisissä ja rakenteellisissa kysymyksissä.

Lue lisää

Materiaalit ja julkaisut

Tutustu myös materiaalipankkiimme!

Lue lisää