Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.vammaiskumppanuus.fi ja on päivitetty 27.1.2023. Olemme arvioineet palvelun teknistä saavutettavuuden itse verkon testityökalujen avulla, ja olemme konsultoimme työssä myös näkövammaista koekäyttäjää, jonka neuvojen perusteella olemme tehneet sivustosta saavutettavamman.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset suurelta osin.

Ei saavutettava sisältö

Sivustolle on tuotu ennen 23.9.2018 luotuja pdf-tiedostoja, jotka eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia. Ne eivät myöskään kuulu lainsäädännön piiriin.

Miten voin huomauttaa viranomaisille?

Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkopalvelun saavutettavuutta. Jos löydät sivustolta ongelmia joita ei ole kuvattu tässä selosteessa, ilmoita niistä meille. Otamme mielellämme vastaan myös muita huomioita ja parannusehdotuksia sivuston saavutettavuuteen liittyen. Lähesty meitä esimerkiksi sähköpostilla: info@vammaiskumppanuus.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000